LYSS DESIGN

Grafisch|Design

Voor een grafisch design wil ik graag de volgende stappen doorlopen:


1. Kennismakings gesprek


Allereest vind er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. We bespreken de mogelijkheden en nemen de wensen, behoeften en budget door. Hoe beter we elkaar leren kennen, des te meer we samen kunnen bereiken. Er worden vragen gesteld, zoals: wat is de uitstraling van het bedrijf? Wat is de visie en strategie van het bedrijf?


Op basis van de exacte vraag en welke stappen er gewenst zijn wordt er een offerte opgesteld. De offerte ontvangt u na het kennismaking gesprek.

Icoon LYSS|DESIGN
Grafisch Ontwerp

2. Concept

Er wordt een moodboard met daarbij een mindmap gemaakt. In overleg kiezen we welk moodboard en dus welke stijl het beste bij uw onderneming of persoon past.

Icoon LYSS|DESIGN

3. Ontwerp

Daarna start de ontwerpfase. Er worden verschillende ontwerpschetsen gemaakt om  zo breed mogelijk in te zetten. De schetsen worden getoetst aan uw bedrijfswaarden, persoonlijkheid visie en/of strategie. Op basis van uw voorkeur wordt er één ontwerp uitgekozen.

Icoon LYSS|DESIGN
Grafisch Ontwerp

4. Uitwerking

Het door u gekozen ontwerp wordt uitgewerkt. Tussendoor wordt er regelmatig over en weer gecommuniceerd over het ontwerp, zodat uw mening wordt meegenomen in het grafisch ontwerp. Zo komen we tot een eindresultaat dat geheel aan uw wensen voldoet.
U ontvangt het uiteindelijke ontwerp als .EPS, JPG, PNG zodat u er mee aan de slag kunt.

Icoon LYSS|DESIGN

5. Extra

Wilt u ook graag een opmaak voor visitekaartjes, briefpapier, enveloppe, e-mail handtekeningen of folder? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ik denk graag met u mee.