LYSS DESIGN

Over Lyss|Design

Allereerst wil ik graag mezelf voorstellen; ik ben Lyssanne Smedts, het creatieve brein achter LYSS|DESIGN. Je spreekt het uit als ‘Lies’, de naam die ik al sinds jongs af aan als bijnaam kreeg. Creativiteit is niet weg te denken uit mijn leven, ik ben er dag in dag uit mee bezig. Schetsen, aquarel, porselein maken, werken achter de naaimachine, zo kan ik het rijtje nog wel aanvullen maar dat vertel ik liever een keer in een persoonlijk gesprek.

“LYSS|DESIGN is ontstaan vanuit mijn passie voor interieur inrichting. Al sinds jonge leeftijd vind ik het leuk om in beeld te brengen hoe een ‘thuis’ eruit ziet.” Ik vind het belangrijk dat de bewoner zich uiterst op zijn gemak voelt in zijn omgeving. Of het nu gaat om een zakelijk of particulier interieur, voor beide bent u bij mij op het juiste adres.

Interieur Ontwerper
Icoon LYSS|DESIGN
Interieur Ontwerper

De afgelopen zes jaar heb ik veel praktijkervaring opgedaan in de interieur- en standbouw. Ik merk dat er steeds meer raakvlakken zijn met Ruimtelijke Vormgeving en Grafische Vormgeving. Afgelopen jaren heb ik dan ook veel grafische kennis opgedaan in de praktijk. Ik vind het mooi om de vertaalslag te maken van 2Dimensionaal naar 3Dimensionaal vice versa. LYSS|DESIGN is hierdoor dus ook gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen etc.


Om nog meer creativiteit kwijt te kunnen ben ik me gaan verdiepen in fotografie. Al tijdens mijn studie was ik veel met fotografie bezig en in 2018 besloot ik een basiscursus fotografie te gaan volgen om mijn kennis verder uit te breiden. Fotografie heeft te maken met compositie, kleur en belichting. Deze kenmerken laten me op een andere manier kijken naar mijn omgeving. Op het moment dat ik door mijn camera kijk waan ik me even in mijn eigen wereld, waardoor ik mijn creativiteit goed kwijt kan.


Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met me op.