LYSS DESIGN

Interieur|Design

Toe aan een nieuw interieur? Of wilt u de indeling van uw huis veranderen maar u weet niet hoe? Ieder interieur is anders wat ervoor zorgt dat ieder project uniek is. LYSS|DESIGN zorgt voor een persoonlijke benadering van elk project en maakt zo elk project uniek.

Standaard worden de volgende 3 fases doorlopen:

1. Kennismakings gesprek

Allereerst vindt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. We bespreken de mogelijkheden en nemen de wensen, behoeften en budget door. LYSS|DESIGN vindt het belangrijk om elkaar goed te leren kennen zodat we tot het beste resultaat komen. Het is tenslotte uw woon- of werkplek die een transformatie krijgt en waar u zich prettig hoort te voelen. Samen wordt er bekeken welke stappen we in uw interieur proces doorlopen.

Op basis van de exacte vraag en welke stappen er gewenst zijn wordt er een offerte opgesteld voor het ontwerp.

De offerte ontvangt u na het kennismaking gesprek.

Interieur Ontwerpster
Icoon LYSS|DESIGN

2. Schets Ontwerp

In deze fase wordt de stijl bepaald aan de hand van een moodboard en/of referentiebeelden. Aan de hand van een plattegrond en een aantal schetsen wordt in deze fase duidelijk hoe de ruimte wordt ingedeeld. Indien gewenst worden aanpassingen doorgevoerd.
Icoon LYSS|DESIGN

3. Definitief Ontwerp

In de derde fase worden de plannen verder uitgewerkt. Er worden 3D visualisaties gemaakt om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de ruimte. Indien gewenst worden er maatwerk tekeningen geleverd om ervoor te zorgen dat deze door externe partijen kunnen worden geproduceerd.

Indien gewenst worden aanpassingen doorgevoerd.

Icoon LYSS|DESIGN
Interieur Ontwerper

Kleuradvies

Bent u toe aan een nieuwe kleur passend bij uw huidige interieur? LYSS|DESIGN komt graag met verrassende ideeën om uw interieur te voorzien van andere kleuren.

 

Keukentafelgesprek

Zijn alle bovenstaande stappen te veel voor u? Het is ook mogelijk om een ‘Keukentafelgesprek’ te voeren voor één uur interieuradvies.

Heeft u een andere interieur gerelateerde vraag op maat? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ik denk graag met u mee.

Gerealiseerde interieurs